5 EASY FACTS ABOUT پمپ اسید DESCRIBED

5 Easy Facts About پمپ اسید Described

5 Easy Facts About پمپ اسید Described

Blog Article

کدام محله های تهران دچار خاموشی برنامه ریزی شده می شوند؟ + جدول

نکته پایانی این است که یادتان باشد در صورت امکان بهتر است بعد از هر بار استفاده این پمپ ها شسته شوند تا سیال درون آن نماند. گرچه این متریال در برابر سیال های شیمیایی مقاومت خوبی دارند اما رسوب آن ها در پمپ می تواند موجب خوردگی در طول زمان شود.

به همین دلیل سیل وایتون بیشتر برای اسید هایی با خورندگی زیاد مانند اسید سولفوریک مورد استفاده قرار می گیرند و پمپ هایی با این ویژگی را پمپ اسید سولفوریک می نامند.

احتمالا بتوانیم پمپ پلیمری یا همان ضد اسید را یکی از مهمترین ابزارها در دنیای صنعتی بدانیم. در واقع به جز آب به عنوان یکی از اصلی ترین سیال ها، مایع ها و سیال های مهمی وجود دارند که می توانند در صنعت کاربری های زیادی داشته باشند. اما مسئله مهمی که وجود دارد این است که این سیال ها خاصیت و ویژگی های مختلفی دارند. در بسیاری از موارد این سیال ها خاصیت خورندگی دارند و می تواند فلز را به راحتی از بین ببرد.

بنابراین شما باید بر اساس کاربرد پمپ ضد اسید یا ضد شیمیایی، نوع پمپ خودتان را انتخاب کنید.

از با اهمیت ترین فرایندهایی که در پمپ‌های ضد اسید رخ می‌دهد، مکش سیال است. حالا مکش سیال به چه صورت انجام می‌شود؟ برای اینکه مکش انواع سیالات انجام شود، نیاز است تا پروانه‌ها به چرخش در بیایند.

بالا رفتن دما منجر به از بین رفتن سیل و دیگر اجزای آن می‌شود. البته قطعه و یا اجزای آسیب‌دیده در پمپ مگنتی متفاوت است و یاتاقان آسیب خواهد دید.

به همین علت بدون وجود این قسمت و با کمک سیلینگ مگنتی عملیات پمپاژ یا انتقال سیال انجام خواهد شد.

انرژی جنبشی به مرور تبدیل به انرژی فشار می‌شود. همین موضوع باعث خواهد شد تا سیال با فشار بسیار زیادی از خروجی به سمت بیرون هدایت شود.

سیال هایی که خاصیت شیمیایی متفاوتی دارند با پمپ های مختلف قابل انتقال هستند اما در قیاس با این نوع مواد قابلیت خورندگی و آسیب رسانی به تجهیزات را دارند، بنابراین می بایست در ساخت پمپ از مواد به خصوصی استفاده نمود. پمپ اسید برای جا به جایی سیالاتی با ویژگی های شیمیایی خورندگی و اسیدی more info مورد استفاده قرار می گیرند.

به منظور راه اندازی پمپ پلیمری می توان از الکتروموتورهای تک فاز یا سه فاز استفاده کرد. ورودی و خروجی در این پمپ ها بصورت فلنجی یا سر شلنگی متناسب با استانداردها و نیازهای سازنده طراحی می گردد. هر اندازه دهانه ورودی و خروجی پمپ بزرگتر باشد، سرعت انتقال سیال بالاتر بوده و قیمت پمپ ضد اسید نیز بالاتر خواهد بود. ورود سیال به پمپ از طریق چرخش پروانه صورت می گیرد. پروانه خود از طریق شفت به الکتروموتور متصل بوده و گشتاور و حرکت دورانی ناشی از این ارتباط است. پروانه در پمپ پلیمری به صورت نیمه باز و یک تکه ساخته می شود تا جریان سیال راحت تر صورت گیرد. سیال خورنده به پروانه در حال چرخش برخورد کرده و با فشار بالاتر به سمت دهانه خروجی پمپ می شود. پروانه مورد استفاده در این پمپ نیز به دلیل برخورد با مواد خورنده از پلاستیک های خاص و مقاوم ساخته می شود.

از این رو اجزای پمپ پلیمری از جنس انواع پلیمرها ساخته می شود. این که پمپ اسید شویی صنعتی باشد یا این که یک پمپ اسید سولفوریک یا پمپ پلیمری کلروفریک می تواند در جنس پمپ تاثیرگذار باشد.

همانطور که اشاره شد پمپ ها با توجه یه سیالی که در آن حمل می شود با متریال مختلفی تولید می شوند.

این طراحی تعمیر و نگهداری هزینه های تعمیر را کاهش می دهد و زمان خرابی را کاهش می دهد.

Report this page